wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
  • 14 dni
  • Płatności
  • Dostawy
Kategorie produktów
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
Kontakt
  • Przedsiębiorstwo Handlowe SFISK, Warszawa
    NIP: 1132030406
  • E-mail:biuro@sfisk.pl
  • Telefon603 719 814
    22 305 09 34
  • Godziny działania sklepuZamówienia online: 24/7. Infolinia: poniedziałek - piątek od 08:00 do 16:00.
Statystyka
  • Ilość produktów: 1171
  • Ilość kategorii: 36
  • Ilość promocji: 3
  • Aktualnie klientów na stronie: 2
  • Sklep odwiedziło: 333588 klientów

Polityka prywatności



Strony serwisu są zabezpieczone Certyfikatami SSL zapewniającymi poufność i pełną ochronę danych przekazywanych pomiędzy Klientami a Sklepem.
Bazy danych sklepu są chronione zgodnie z wytycznymi Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych Osobowych – RODO.

Polityka prywatności serwisu https://www.flagi-24.pl

1. Informacje ogólne
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Klientów w związku z korzystaniem przez nich usług Internetowego Sklepu Flagi Świata poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w Serwisie jest:
 

alt

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Klienta oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
  • poprzez gromadzenie plików cookies (patrz polityka plików cookies),
Informacje o niektórych zachowaniach użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.
Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:
  • czas nadejścia zapytania,
  • czas wysłania odpowiedzi,
  • nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
  • informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
  • adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez odnośnik,
  • informacje o przeglądarce użytkownika,
  • informacje o adresie IP.
Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.
Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwisem.

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez Klienta.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu realizacji zamówienia, odpowiedzi na pytanie, przyjęcie reklamacji.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis https://www.flagi-24.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl